2008. október 16., csütörtök

Haraldsheim

A szállásunk villamossal 20 percre van az Egyetemtől. A Høgskolen i Oslo terjedelmes épület hálózattal rendelkezik. A Főépület modern, inkább emlékezteti az embert egy bevásárló központra, mint Egyetemre (de teszem hozzá, a Főpályaudvar plázának van beépítve, olybá' tűnik, mintha a vonatok csak kellékei lennének a vasútállomásnak.)

Egyébiránt, az egyetemi épület egykoron sörfőzde volt. A képek között megtaláljátok, de ma készítettem újakat is, amik viszont még a fényképezőgépemen vannak. Ma nem fogok tudni sokáig netezni, mivel a megszokott helyünk, ahonnan könnyen elérhető az internet le van foglalva, és most itt, Haraldsheim előterében tudunk csak kapcsolatot fogni.

Ma az Egyetemen megint csak két foglalkozáson vettünk részt. Tegnap délután ugye egy spanyol tanár tartott angolul előadást a nyelvtanításról. (Természetesen hadart...) Délelőtt belga néni szórakoztatott minket a mesemondással, meg hogy a drámapedagógia mennyire tudja alkalmazni. Aztán mai gyakorlaton egy angol pasival gyártottunk drótfigurákat. Érdekes volt. Délután pedig dráma játszottunk egy magyar tanárral, aki történetesen a Főiskolánkról jött. :) Kellemes hangulatban telt el.

Holnap még lesz egy előadás délelőtt, amire bemegyek. Továbbá péntekre tervezem a viking hajó múzeum meglátogatását. Most viszont zárom rövidre szabott bejegyzésem. Kevés a gép és sokan vagyunk rá.

Hiányzik az Otthonom. De egy nap annyi minden történik velünk, hogy nincs idő mélázni és gondolkodni. Csak az itt és most...

1 megjegyzés:

Lun írta...

Naddon jók a képek!

Most irigylem magát Hadnagy!!!!

Aztán jól derítsed fel a terepet!
És érezd jól magadat!(bár ezt sztem megoldod)

Máté