2008. január 20., vasárnap

Trallallallalllallalllallalllalallllalllalaaaaaaaa

A homlokomra van írva, h segítő leszek. Máskülönben nem találkoztam volna ma egy lánnyal az utcánkban, aki a Rózsák terét kereste. Miután a választ megkapta, elregélte gyorsan életének történetét. Mivel nem volt sok időm meghallgatni, de lerázni sem akartam, ígyhát számot cseréltünk. Többek közt, albérletet keress. (Ha valaki tud valami kiadó lakást, akkor ne tartsa meg magának az infot!)

Most, h hirtelenjében a nyakamba szakadt három potya hét a kövi szemeszter kezdetéig, teljességgel időmilliómosnak érzem magam. Először is, ki kell dolgoznom a TDK koncepcióját, hogy aztán a tanárom orra alá dörgöljem. (Erről már vannak elképzeléseim, mármint, a kutatási témám adva vagyon, s már nem csak vaktában tapogatózok.) Úgyfest, főzési alapokat is lesz alkalmam elsajátítani (most már igencsak itt az ideje, másrészt, Apu napközben nem lesz itthon, így kénytelen leszek valami ehetőt alkotni...) Nomeg, nagytakarítást hírdettem az olyan katonai műveleti területek ellen, mint a gadrób nem használt ruhaállománya - kegyetlen szanálások elé nézünk - és a spejz kirámolása. Filmeket fogok nézni, amiket Yuntól kaptam szülinapomra. Ha az időjárás engedni fogja, lemegyek az udvarra kardozni. Kialszom magam - ez egy nagyon fontos napirendi pont. Kiolvasom a karácsonyi könyvhalmokat. El szeretnék menni kirándulni is, korcsolyázni. És ne feledkezzünk el a vázlatfüzetemben sorakozó rajzokról sem, igazán szeretnének már színeket kapni egy nagyobb papíron. Úgyis lógok rajzokkal embereknek... Ideje lesz elkészíteni.

Itt és most gondolataimnak megállj, Morag-val fontos teológiai értekezést folytatunk MSNen, s nem akarom megvonni a figyelmem onnan...

u.i.: a bejegyzéscímnek ne keresd értelmét... :p