2008. január 20., vasárnap

Tiéd az Élet, Tiéd a Tánc...

Úgy szeretek táncolni! Bár azt sosem fogom megérteni, hogy az alkoholmámorban fürdőző férfiak miért szeretik megtapogatni a fenekem... De táncolni akkor is szeretek, a zene taktusaira ringatózni (éljen a hastánc). Mondjuk, amit én művelek azt nemigen lehet társastáncnak nevezni -erős az önkritikám, erről nem nyírok vitát- s a tíztáncban sem állná meg a helyét, de én jól érzem magam közben, a környezetem véleménye pedig nemigen érdekel. (:

Unokanővérem szülinapját ünnepeltük a Tiszti Klubban. Egész megnyerő a hely, ám elég érdekes fazonokkal tarkított (főleg a korosztályt illetően...) Nyináék előre lefoglaltak egy asztalt, így volt hely nyugiban is. És mivel kicsi a világ, az egyik drámás évfolyamtársnőm éppen ma volt pultos... Csak martinit és jägert fogyasztottunk, az előbbi ital citrommal és jéggel igen élvezetes. A jäger meg... marad jäger... A kapuban nem kérték el a személyi igazolványom! (de nem hiszem, hogy azért, mert kinéznék annyinak, amennyi vagyok...) A kézfejemre meg valami pecsétet nyomtak, amit ahogy elnézek, nem fog egykönnyen lejönni... (megbélyegeztek, mint valami tehenet...)

Tánc, tánc, tánc... Sayonara party óta nem volt részem ilyen fajta buliban, ami minden porcikámat átmozgatná. Noha kétség nem fér hozzá, az edzőtábor bucsúestje teljességgel barátok, cimborák között zajlott, itt meg csak az kis brigádunk volt ismert számomra.

Végtére is, jól éreztem magam, érdekes éjszaka volt. Alig várom már, hogy lemossam a koszt és eltűntessem a füstszagot, ami mélyen beívódott a hajamba... (hajnali hajmosás... brrrrrrrrrrrr)

A PSzP vizsga csütörtökön fog kiderülni... Addig meg, mint máskor is, nem beszélünk róla...

Ma, azaz tegnap, vagyis szombaton Bosykával megnéztük a Lecsót! A délután folyamán a jó öreg Kristóf cimborám is tiszteletét tette nálunk. Holnap, azaz ma Zsuzsu várható, délután meg Tamással pszichológizálunk. Most megyek, szabaddá vált a fürdő... (:

Ha valahol egy ajtó bezárul, másutt ugyan, de kinyílik egy új...

Hajnali hatkor keltem. Elég motíváltnak érzem magam az alváshoz...

Nincsenek megjegyzések: